Hva skjer i Nye Tønsberg i sommer?

Du finner det i appen "Nye Tønsberg kommune"! I appen kan du nå få varsler om arrangementer, kultur- og fritidstilbud rett på mobilen.Klikk for stort bilde

– Vi gleder oss spesielt til å kunne informere om alt det spennende som skjer i Tønsberg-regionen denne sommeren. Oversikten over arrangementer i appen er knyttet opp mot kalenderen til #Tønsberglivet. Denne oppdateres jevnlig og her kan både næringslivet, lag og foreninger og andre melde inn sine arrangementer, forteller Jan Petter Bergan i Tønsberg kommune.

Appen «Nye Tønsberg kommune» ble lansert i november, og i slutten av mai tok kulturtjenesten appen i bruk.

– Vi vil også bruke appen til å informere om søknadsfrister for tilskudd, informasjon om idrettsanlegg, og annet som er relevant for vårt fagfelt. På litt sikt vil det også være mulig å booke kommunale lokaler via appen, forteller Bergan.

Appen utvikles videre

Prosjektleder for appen, Kristian Jahren Øvretveit, lover at appen skal utvikles videre, og etter hvert omfatte flere kommunale tjenesteområder.

– I høst vil vi fortsette å utvikle de områdene som allerede har tatt i bruk appen. Litt utpå nyåret håper jeg vi for alvor kan komme i gang med andre tjenesteområder også, sier han.

Mer informasjon om appen

Appen er gratis og lastes ned fra Google Play (Android-telefoner) eller Appstore (Iphone).

Informasjon om hvordan appen brukes finner du i selve appen eller på www.tonsberg.kommune.no.