Følg Nye Tønsberg kommune på Facebook

- Følg Nye Tønsberg kommune på Facebook, og inviter gjerne venner til å like siden, oppfordrer kommunikasjonsrådgiver Anders Tyvand.  

Klikk for stort bildeFacebooksiden til nye Tønsberg

https://www.facebook.com/nyetonsberg/

Det er mye som skal på plass og mange avgjørelser som skal tas før Re og Tønsberg blir en kommune i januar 2020. Facebook blir en av flere viktige kanaler for å nå ut til innbyggere og ansatte med informasjon om prosessen, og for å få innspill og tilbakemeldinger underveis. 

- Åpenhet og innsyn er grunnleggende prinsipper for kommunesammenslåingen, og både administrasjonen og politikerne ønsker å få innspill fra innbyggerne før viktige beslutninger blir fattet. Derfor håper jeg folk vil følge Facebook-siden til Nye Tønsberg kommune, og at de vil gi tilbakemeldinger og engasjere seg i debatter på siden, sier Tyvand. 

Han forteller at Facebook-siden bare blir én av mange kanaler for å få ut informasjon om den forestående kommunesammenslåingen til befolkningen. 

- Vi kan nå mange gjennom Facebook og andre digitale kanaler, men ikke alle. Vi er opptatt av at alle som bor eller jobber i Re eller Tønsberg skal oppleve at informasjon om sammenslåingen er lett tilgjengelig. Derfor kan jeg love at det også vil komme informasjon hjem i postkassene til folk etter hvert, sier Tyvand.