Alle velgere som har stemmerett og er bosatt i Norge står i manntallet i den kommunen de var registrert bosatt i per 30. juni.

 

 

 

 

Du finner det i appen "Nye Tønsberg kommune"! I appen kan du nå få varsler om arrangementer, kultur- og fritidstilbud rett på mobilen.

 

 

Torsdag kveld ble visjon og verdigrunnlag for nye Tønsberg kommune enstemmig vedtatt i fellesnemnda. Visjonen blir «Tønsberg kommune – der barn ler». 

 

 

 

Torsdag 20. juni skal fellesnemnda for Re og Tønsberg vedta visjonen for nye Tønsberg kommune. 

 

 

 

 

Valgstyret for nye Tønsberg kommune godkjente 11 valglister til høstens kommunestyrevalg i sitt møte 23. mai. Fristen for å klage på vedtak om godkjente og forkastede valglister er 3. juni. 

 

 

 

 

 

Dersom ditt navn står oppført på en av valglistene til høstens kommunevalg i nye Tønsberg kommune, kan du kreve deg fritatt fra å stå på listen. Fristen for å kreve fritak er mandag 29. april.

Denne høsten skal det velges 49 representanter til kommunestyret i nye Tønsberg kommune, og 1. april kl 12 gikk fristen ut for partiene til å stille listeforslag. 

- Nok en viktig milepæl er nådd, og et viktig ledelsesnivå er på plass, sier prosjektleder Egil Johansen. Det er nå foretatt innplassering av stabs- og virksomhetsledere i 22 av 26 stillinger.

Ordfører Petter Berg, kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland og ordfører Thorvald Hillestad

Kommunalminister- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) roste de ansatte i Re og Tønsberg kommuner da hun besøkte Våle samfunnshus torsdag. Samtidig poengterte hun at 1. januar 2020 ikke utgjør en sluttdato for kommunereformen.

Innbyggerpanel 28. februar 2019

Innbyggerpanel for nye Tønsberg kommune er et prøveprosjekt for å teste ut en ny måte å komme i kontakt med innbyggerne på. 28. februar var det første innbyggerpanelet i gang.